Vad det än blir så blir det i England

januari 20, 2012

Den 15 juni tar Maria Malmqvist studenten tillsammans med sina klasskompisar i 3A. Hon har en rätt så klar bild av vad hon vill göra efter hon tagit studenten och vad hon är intresserad av. Men vilket yrke det blir och var hon ska jobba vet hon inte än.

Idag bor Maria Malmqvist tillsammans med föräldrarna i deras hus i Åkarp, där även hennes storasyster samt tre kattungar och en hund bor. Hon går sista året på Carl Adolph Agardh-gymnasiet i Lund och nu är det bara fem månader kvar till studenten.

    Maria längtar till studenten, men dessa fem månader kommer innehålla mycket skoljobb. Än har hon inte mycket att göra i skolan, men hon är säker på att det kommer snart.

Efter studenten planerar Maria att åka till London, där hon vill arbeta och bo. Hon skulle gärna stanna där, men vet inte riktigt hur det kommer at bli. Men om Maria får ett jobb där så skulle hon troligvis stanna. Hon gillar att skriva, men vet inte om hon ska skriva journalistiskt eller böcker. En sak är i alla fall säker: vad det än blir så blir det i England.

Christoffer Engels

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: