Storstadstjejen beger sig hem

januari 19, 2012

Beatrice Widmark föddes i Pelle Svanslös stad, Uppsala. Men bara några månader senare flyttar familjen till Frankrike, vidare till Göteborg och till sist Skåne. Anledningen till alla destinationer var hennes pappas roll som forskare.

Hennes tid på gymnasiet har varit en positiv erfarenhet. Carl Adolph Agardhgymnasiet som är en liten skola har passat henne som handen i handsken och inriktningen journalistik var det självklara valet eftersom hon älskar att skriva.Under sin tid här på skolan har hon bott hemma och där väntar hennes hund när hon kommer hem om dagarna. Beatrice beskriver sin hund som ett yrväder, perfekt sällskap när hennes mamma är på resande på grund av jobbet som flygvärdinna.

Framtidsdrömmarna är främst att läsa japanska för att sedan åka till Japan och utforska landet tillsammans med en vän. Hon kan tänka sig att fortsätta studera i Japan, samt jobba. Hur länge de stannar vet hon inte än, utan hon tar det som det kommer. En annan stor dröm är annars att bosätta sig i Washington D.C, som hon snabbt förälskade sig i när hon besökte landet för någon månad sen. Där kan hon tänka sig att etablera sig och skaffa familj. Det hon fastnat för främst är storstadens mångfald i kultur, shopping och det gröna.

Kärleken till sina hästar på fritiden bryts efter studenten av, för hennes kärlek till storstäder. Men visst är det så? En storstadstjej är inte menat att vara någon annanstans än på platsen där allt händer!

                                                                                                               Cassandra Andersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: