Storstaden lockar

januari 19, 2012

Amanda Wahlqvist bor i den lilla byn Fjelie precis utanför Lund. I snart tre år har hon åkt in till Agardh gymnasiet för att studera Samhälle journalistik och kommunikation. Men denna skolväg kommer alldeles snart att bytas ut mot Londons gator.

Amanda är ytterst säker på vad hon vill göra efter studenten och det är att flytta ifrån Sverige. Först blir det en resa till Spanien för att fira studenten och bli brun, sen bär det av till Englands pampiga huvudstad London. Där ska hon så snabbt som möjligt hitta ett arbete och boende. Detta är något som hon ser fram emot då det blir ett steg till vuxenvärlden. Just London lockar för att Amanda älskar staden men även för att en sådan flytt innebär stora förändringar. Något som hon ser fram emot.

Det framtida yrket är inte riktigt bestämt än, men att bli psykolog finns i tankarna och är något som hon gärna kan tänka sig att syssla med i framtiden. Men om det blir det som Amanda kommer ägna sig åt eller något helt annat kommer bara tiden att utvisa. Något jag däremot är säker på är att framtiden är ljus och att allting är möjligt för henne.

Maria Malmqvist

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: