En klar familjedröm

januari 18, 2012

Mitt emot mig sitter 17-åriga glada Alexandra Falck. Hennes dröm är att få en stor familj. Det var inte så att idealfamiljen lockar henne. Det som fungerar för henne och gör henne lycklig. Alexandra vet dock att hon vill ha en man, barn och ett fint hus.

Hur många barn är oklart, tre, fyra stycken vill hon åtminstone ha. En sak är säker. Om tio år hoppas hon redan att hon ska ha barn och vara halvvägs fram till sin dröm om familj.

En drömresa för henne tillsammans med sin familj i framtiden är något som innehåller mycket aktiviteter och äventyr som håller igång en. Alexandra är otroligt fäst vid USA och berättar att hon gärna skulle ta med sin familj dit senare i framtiden. Hade hon åkt på semester utan sina barn vill hon utan tvekan åka runt med sin man och utforska olika exotiska öar. Hon tycker det är viktigt att utmana både sig själv och sin partner. Eftersom hon personligen tycker att ens man ska vara som ens bästa vän. Det som verkar spännande för Alexandra är att det skulle vara som Amazing Race fast utan något filmteam på plats.

 

Anna Lindberg Mrdjenovic

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: