O’Learys lämnar in sin konkursansökan

maj 24, 2011

Bildkälla: Expressen.se

Shoppingcentret Entré i Malmö har återigen förlorat en verksamhet i konkurs. Det är sportbaren O’Learys som lämnade in sin konkursansökan och blir därmed den tionde verksamheten som lämnar Entré. Nu är man på jakt efter någon som kan ta över verksamheten men samtidigt försöka behålla det som O’Learys erbjöd.

Under förra veckan var det ännu en affär i köpcentret Entré i Malmö som tvingades till att lämna in sin konkursansökan. Denna gång var det O’Learys som måste lämna Entré. Med konkursansökan inlämnad blir det den tionde verksamheten som lämnar Entré skriver Skånska Dagbladet.

Något att glädja sig åt däremot är att ett flertal intresseanmälningar om att driva verksamheten kommit in. Arvid Wachtmeister som är biträdande jurist på Ackordcentralen och har hand om konkursförvaltningen meddelar att det redan har kommit in flera bud.
– Det har kommit intresseanmälningar hela dagen, vissa är mer intressanta än andra, säger Wachtmeister.

Enligt Arvid Wachtmeister ska det hållas en budgivning men att det svårt att säga i dagsläge vad kostnaderna för att ta över verksamheten kommer bli.
– Vi jobbar för fullt med detta och det kommer bli klart någon gång i kväll. I första hand försöker vi sälja verksamheten i sin helhet, om inte det går får vi stycka upp den, säger Wachtmeister. Men än så länge är det osäkert när affären kommer vara klar.

Kombinationen med sportbar, restaurang och bowling som O’Learys erbjuder, är något som står ut för just den verksamheten och som även visar bredden för Entrés utbud. Någon som beklagar sig för att O’Learys tvingats till konkurs är Annika Ripa, assistant leader på JLL.
– Vi gör allt vi kan för att hitta någon som vill ta över O’Learys, det är en viktig del av blandningen av shopping och nöje som vi kan erbjuda här, säger Annika Ripa enligt Skånska dagbladet.

Entré i Malmö invigdes den 19 mars 2009 och erbjuder idag  75 stycken affärer, där även biograf och gym är inkluderat. Många affärer har dock tvingats stänga och nu är det alltså O’Learys som blir den tionde verksamheten som får lämna shoppingcentret.

Maria Malmqvist

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: