Ashton Kutcher ersätter Charlie Sheen

maj 23, 2011

                             Bildkälla:Aftonbladet

Efter den populära tv serien ”Two and a half men” har legat på is ett tag meddelar nu Warner Bros att Ashton Kutcher blir Charlie Sheens ersättare. Serien som kommer att börja spelas in igen i sommar har redan en berättelse som tar in skådespelaren i handlingen.  Nu hoppas bolaget på att den nyanställda skådespelaren ska locka flera tittare.

Efter omtalade diskussioner har det nu blivit klart att det är Ashton Kutcher som blir den som ersätter Charlie Sheen i den omåttligt populära tv serien ”Two and a half men”. Det har varit många spekulationer kring vem det är som ska ta sig an rollen efter det att Charlie Sheen sparkades tidigare i år. Trots Sheens popularitet i serien fick tillslut bolaget bakom succé serien Warner Bros nog. I mars gick de ut med ett pressmeddelande där de meddelade att de hade beslutat att avskeda Charlie Sheen med omedelbar verkan. Orsakerna som tillslut ledde till Sheens avskedning var på grund av hans missbruksproblem och negativa uttalanden om producenten Chuck Lorre skriver Aftonbladet.

Med en lön på 11 miljoner kronor per avsnitt var Charlie Sheen den bästa betalda tv skådespelaren i USA förra året. Jobbet som har gett honom en förmögenhet lämnar han nu över till skådespelaren Ashton Kutcher. Tanken bakom anställningen av Kutcher var att han ska locka en större och yngre publik. Enligt Aftonbladet kommer Kutcher däremot inte ta över Sheens lönevillkor utan kommer hamna på 5 till 6 miljoner kronor per avsnitt.

Charlie Sheen har inte varit sen med att kommentera sin ersättare och menar på att showen kommer misslyckas utan honom. Ashton Kutcher valde själv att förklara att han inte är ute efter att ersätta Charlie Sheen.
Det går inte, men jag kommer jobba skiten ur mig för att underhålla folk.

Det dröjde dock inte förrän Charlie Sheen drog tillbaka sin kommentar och han önskar nu istället Ashton Kutcher lycka till. Aftonbladet skriver att han istället grattar sin ersättare på sin twitter.

– Grattis till filmteamet … CBS och WB! All lycka till Ashton Kutcher! Showen måste gå vidare. Ni fick rätt kille.

Ashton Kutchers genombrott kom när han medverkade i tv-serien ”That 70’s show” och har sedan dess medverkat i flera populära filmer som ”What happens in Vegas”, ”Dude, where’r my car” och den senaste ”No strings attached”. Nu har han alltså lyckats haffa åt sig en åtråvärd roll som garanterat kommer ge honom ett karriärlyft.


Maria Malmqvist

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: