Stor spänning inför El Classico

april 15, 2011

Fyra underhållade matcher kommer att spelas inom ett lopp av tre veckor. Det handlar nämligen om F.C Barceloa och storlaget Real madrid. Fyra underhållande matcher som brukar avslutat med många mål, Något som tittarna tidigt börjat ladda för.

     I La liga som är Spaniens fotbollsliga finns det två fantastiska fotbollslag nämligen Real madrid och F.C Barcelona. Fotbollsmatchen mellan dessa två rivaler rankas som världens näst bästa match. En match som de flesta fotbolls spelare I världen hade velat spela, Ett möte mellan dessa rivaler brukar kallas för El Classico. Stämningen är svårt att beskriva, men spelarna och fansen ser oftast fram emot detta möte och är otroligt laddade.

Närmaste El Classico kommer att spelas lördagen den 16 april och denna match kommer att handla om den spanska ligan. Lagen kommer också att mötas fyra gånger under de närmaste tre veckorna och detta är är något som inte inträffat sedan 1916.

Media har tidigt börjat skriva om rival mötet där man försöker irritera varandra samt att diskutera positiva samt negativa faktorer inom respektive lag. Real madrid har 8 poäng att hämta upp inför mötet mot serieledarna Barcelona. Många av fansen tror att Barcelona har La liga i sina egna händer, och fansen hoppas starkt på att Barcelona lyckas vinna serien 2011 precis som förra året.

Real fansen har svårt att tro att de kan lyckas vinna ligan, dock fokuserar de starkt på semifinalen i Champions League där de skall möta rivalen både på borta och hemma plan och göra allt för att lyckas spela en Champions league final och därmed ge fansen en gåva som de absolut inte hade kunnat glömma bort. Dock har många svårt att tro att Real madrid lyckas ta sig fotbolls intresserade vidare, eftersom de senaste mötena mellan rivalerna sen Pep Guardiola tagit över som tränare för Barcelona har det resulterat med vinst för katalanerna. Denna svitt tror de flesta katalaner skall hålla i sig. .

Tränare, spelare och fans ser verkligen fram emot de tre kommande fotbolls veckorna och hoppas på att lagen kan bjuda de flesta fotbollsintresserade människorna på en fantastisk fotboll och flera händelserika matcher. Något som lär uppskattas enormt utav fotbolls världen.

Av: Mustafa Seoud

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: