Längtan till Barcelona

april 15, 2011

Nu är det äntligen dags, nu har tiden slagit in. Nu åker Agardhs Sp3a iväg till Storstaden Barcelona tillsammans med sin fantastiska parallellklass. Här skall vi försöka att tillbringa en av våra bästa stunder under hela vår gymnasietid tillsammans

Efter längtande månader, veckor och dagar, ett försenat flygplan, en bussresa och guidning av Lars lyckades vi till sist hamna på Hostal Levante som är ett lite mindre hotell som placerar sig i centrala gamla staden i Barcelona.

I den omtalade fantastiska staden skiner solen starkt. Solskenet som träffar en gör att man blir svettig och varm.En skön känsla och ett härligt försmak på sommaren som ni i Sverige inte riktigt fått njuta av men som förmodligen kommer fram snart.

Att sola, bada och spela volleyboll på den fina stranden har länge varit en dröm, som man nu äntligen fått uppleva. Även att kunna promenera runt på den stora omtalade marknaden som är fylld utav suvenir föremål är trevligt. Att njuta av Spaniens goda mat är även det något helt obeskrivligt men främst av allt är att man möter flera olika nationaliteter och att man blir bemött på bästa möjliga sätt.

En rekommendation till alla läsare som inte befinner sig i Barcelona, så tycker jag personligen att man någon gång i livet bör åka hit och utforska allt det fantastiska som Barcelona har att erbjuda.

Av : Mustafa Seoud

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: