Jubileumsfirande i Svalöv

april 11, 2011

Lördagen den nionde April 2011. Mäklarringen har funnits i 30 år och i Svalöv har man fått en ny ägarinna. Det är en god anledning att bjuda på fest och det gör man också i denna by.

9 April 1981, hela trettio år från dagens datum och det firas runt om i landet i dag. Det är nämligen precis så många år sedan kedjan Mäklarringen grundades. De har runt sjuttio kontor i Sverige från Umeå i norr till Ystad i söder. Även i Svalöv har man blåst upp ballongerna och bjudit in allmänheten till kalas. Men detta kontor har dubbel anledning att glädjas.

Jag tyckte att det var kul att slå ihop detta och göra ett litet jippo, säger Åsa-Lotta Gustavsson.

Hon har just köpt in sig i det lokala kontoret i Svalöv. Hon kom hit på ett vikariat under tiden hon studerade och har arbetat på annat håll ett tag, men när erbjudandet om delägarskap erbjöds kunde hon inte säga nej.

Svalövborna bjöds under dagen på tårta, ponnyridning till barnen och hundshow när Svalövs brukshundsklubb visade upp sina talanger. Men det var inte de enda djur som man kunde stifta bekantskap med. Barnen och även de vuxna fick chansen att hälsa på en livslevande iller. De flesta tyckte att den var söt, men för andra lämnade den ett annat intryckt, den luktade illa.

Men Mäklarringen i Svalöv vill så klart inte bara bjuda på tårta och ponnyridning, de vill också hjälpa dig att sälja ditt hus. Med trettio års erfarenhet vet de vad kunden vill ha.

Man bör vända sig till oss när man vill sälja sitt hus för att vi har bra och personlig service, och för att vi engagerar oss i våra kunder, säger Åsa-Lotta Gustavsson.

Med ett sådant koncept och framåtanda skulle det inte förvåna om vi samlas här igen för att fira jubileum efter jubileum.

 

Martina Eriksson

Annonser

Ett svar to “Jubileumsfirande i Svalöv”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: