Pellas flygtips!

mars 29, 2011

1. Var bekvämt klädd, det är INTE värt att vara snygg på planet. Det är inte skönt att ha sina jeans. Det är inte skönt att ha t-shirt då du antagligen måste ha dina armar på armstöden som kan vara iskalla, stekheta eller vassa. För att inte tala om andra resenärers armbågar. Det gör ont, så ha långärmat! Om du har möjlighet så res i en onpiece á la teleitubbies.

2. Ha med en karamell eller tuggummi, när det väl slår lock för öronen så hjälper det inte hur mycket du är gäspar för att det ska släppa.

3. Om möjligt, sitt inte närmst gången, du kommer bli överkörd av dryckesvagnen = misshandlad armbåge (igen, ha långärmat) eller fot.

4. Ta med musik, du tröttnar lätt på dina vänner i trånga utrymmen. Se till att dina hörlurar inte räcker, annars tröttnar de på dig.

5. Ta inte för stort handbagage, antagligen måste du ha den vid dina fötter. Och du kommer vilja sträcka på dina ben. I värsta fall så får du mosa din packning.

6. Sov helst, det är det bästa. Ha med en kudde och utnyttja medresenären. Här kan också nämnas att det är värdelöst att sitta i mitten för då kommer du ha de andra tvås huvuden tungt mot dina axlar.

7. Ta med mat (enligt lärarna). Den kommer du antagligen inte få ta med på planet.Alltså måste du äta den i kön till passkontrollen.

Du ska alltså helst resa utklädd till en godisätande teletubbie med pastasalladrester runt hela käften. Och din enda lösning för att ha det någotsånär bekvämt under resan är att sitta vid fönstret.

Lycka till!

Ett svar to “Pellas flygtips!”

  1. Du har flugit förr, det märks!

    Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: